Om oss

Vi vill skapa en levande sida som hålls uppdaterad med en hög frekvens. Av den anledningen så vill vi inte snöa in på ett- eller två ämnen som vi skriver om hela tiden. Vi vill skriva om allt som intresserar oss och om sådant som vi är nyfikna på att veta mer om. Det borgar för att du som läsare hela tiden ska kunna hitta nya uppslag, få ny kunskap och få lite nya tankar om olika saker.

Vi som driver sidan är kompisar och precis som alla andra kompisgäng så är det våra unika personligheter som förenar oss. Vi har olika bakgrunder, vi arbetar med olika saker och vi befinner oss i helt olika familjesituationer. Det ger oss dels olika infallsvinklar och dels även väldigt olika åsikter. Allt detta skapar spänning och det är det som vi vill att den här sidan ska handla om.

Du som läsare ska få en gräddfil in i hur våra diskussioner brukar se ut: ömsom högljudda, ömsom lågmälda, under vissa stunder allvarsamma medan skrattet alltid finns nära tillhands. Högt och lågt, humor och allvar och där allt som diskuteras kan spreta mellan himmel och jord.

Ett inlägg kan handla om arbetet på en advokatbyrå, på en städfirma eller på en verkstad, nästa inlägg kan handla om träning, det tredje kan handla om någonting tyngre – en vårdnadstvist – medan det fjärde inlägget handlar om barn och hur man man uppfostrar sådana på bästa sätt i vårt digitala samhälle. Vi kommer att skriva både personligt och mer professionellt – men alltid med en passion närvarande i texterna. Vi hoppas det passar dig som handen i handsken. Välkommen!