Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Stockholm – för tunga lyft

Om du fått en ny lägenhet, kanske livet leker. Du ser fram emot flytten men bävar inför packning och möbeltransport. Låt en flyttfirma i Stockholm göra arbetet.

I äldre tider kallades flyttfirmor ibland för bärarlag. Det var en bra beskrivning av vad en flytt egentligen innebär. Tunga saker som inte går att fälla ihop måste bäras. I värsta fall går det inte att få in otympliga bokhyllor eller pianon i en hiss. Då gäller det att ha bra remmar, starka ryggar och kraft i arm.

Du har kunnat köpa en bostadsrätt i Stockholms innerstad med utsikt över Mälaren. I ditt huvud har du börjat möblera lägenheten med de möbler du redan äger. Det finns dock ett mindre problem. Dina möbler ska transporteras utan att bli skadade och ditt porslin ska packas i stabila flyttkartonger.

Flyttfirma i Stockholm löser ditt flyttproblem

Du har ingen erfarenhet av att flytta och du vill ogärna belasta släkt och vänner genom att be om hjälp. Att packa ditt lösöre i kartonger klarar du givetvis av, men du saknar sådana kartonger. Du letar på nätet efter en flyttfirma som kan bli din räddare i nöden. Du behöver bara fylla i en blankett med storleken på din lägenhet och beskriva vad du behöver hjälp med.

Du får nästan omgående en offert på ditt flyttprojekt. Samtidigt får du frågan om du inte behöver hjälp med flyttstädning också. Det hade du inte tänkt, men visst vore det bra med att slippa stå till svars inför en kritisk besiktningsman från hyresvärden.