Kategorier
Allmänt

Varför Windows 11 är ett riktigt bra operativsystem

Windows 11 har föregåtts av lite mer drama än vid normala släpp från Microsoft. Faktum var att man inte alls hade tänkt sig att vetskapen om släppet av Windows 11 skulle nå allmänheten – åtminstone inte på det sätt som skedde. Det handlade nämligen om ett misstag där Windows 11 råkade nämnas i ett mail som nådde allmänheten och sedan var alla spekulationer igång och bilder på typsnittet började spridas runt på nätet.

Något som slutligen fick Microsoft att krypa till korset och erkänna att Ja, det finns ett nytt operativsystem och ja, det kommer att heta Windows 11. I samband med den officiella lanseringen – som skedde sex år efter att Windows 10 släpptes (en lång tid för att vara Microsoft) så var också förväntningarna enorma. Frågan är om Windows 11 lever upp till den hypen? Utan tvekan. Windows 11 ger dig som användare allt du kan begära av ett operativsystem – och lite mer därtill dessutom.

Skillnader mellan Windows 11- och 10

Jämför man Windows 11 med Windows 10 så finns det stora skillnader. Det handlar om en ökad användarvänlighet, fler funktioner – som är enklare att använda – och ett gränssnitt som är både snyggare och mer tilltalande. Utöver detta så kommer Windows 11 även med en överlägsen kommunikation och synkning mellan olika enheter – något som ligger rätt i tiden sett till att vi numera använder oss av mobiler, paddor och datorer i vår vardag. Kraven på att sömlöst kunna vandra mellan dessa är höga – och Windows 11 uppfyller dessa krav med råge.

Säkerheten är en annan enorm fördel med detta operativsystem. Microsoft fuskar aldrig med säkerheten – tvärtom: det är lite av deras adelsmärke! – och Windows 11 är inte undantaget denna regel. Det kommer att stå emot de dagliga attacker vi som användare exponeras för på ett riktigt bra sätt och göra ditt användande säkert och tryggt – oavsett om du använder din dator för arbete, för spel eller för någonting annat. Köp Windows 11 Key redan idag och få ett operativsystem som ger dig extra allt!