Kategorier
Okategoriserade

Städa för att jobba

Det går inte att bygga ett hus utan att städa då och då. För annars kommer du inte att kunna lägga ett golv eller ens bygga väggar. Istället kommer att det ligga en massa skräp och damm i vägen.

En byggstädning utförs av flera olika anledningar. Dels måste det vara tomt på skräp för att väggar ska kunna sättas upp, golv ska kunna läggas och alla andra montage och ytskikt ska kunna komma på plats. Men städning av byggplatser sker även för att de som arbetar inte ska andas in farliga ångor eller damm. Det blir en försäkring som gör att personalen kan hålla sig frisk. Och slippa snubbla på något skräp som ligger och fyller på sig själv i högar.

Spara miljön och kroppen

Byggstädning som är ordentligt gjord kan bespara byggherren mycket pengar. Det kan också säkerställa att inget miljöfarligt smiter ut i marken. Eller att du måste gå till en kiropraktor då och då på grund av alla gånger du snubblat och slagit dig. Endast på grund av att det legat en massa skräp som varit i vägen. Senaste gången rev du upp dina byxor och ditt ben genom att det var ett armeringsjärn som stack ut ur en hög. En hög som inte ens hade varit där ifall ni hade satsat på ett bra städbolag. Någon som inte dammar och dammsuger, utan som istället arbetar med större penseldrag. Stora industriella dammsugare, lösningsmedel, och en rengöringslista lång som ett maraton. Det är en byggstädares vardag. Läs mer om byggstädning på denna webbsida: byggstädningstockholm.biz